Pikavippi luottotiedottomalle

Henkilökohtainen laina on laina, joka otetaan henkilökohtaisista syistä, kuten isojen lippujen taloustavarat mukaan lukien ulkomaan loma, auto, huonekalut, valinnainen kirurgia tai häät. Henkilökohtaisia lainoja käytetään myös yleisesti velkojen yhdistämiseen yhdeksi maksettavaksi maksettavaksi paketiksi.

0 M+
Minimum suspncta februarii. Donec quis Metenda hac modo quas.
0 +
Necessaria credit aut tot at hac imponere ab stanie nibh.
0 +
Eos bonarum longas vacans iis ut rem praedam vivamus minim.

Pikavippi luottotiedottomalle henkilökohtaisia lainoja on kahta päätyyppiä

Vakuudellinen: Laina on turvattu omistamallesi omaisuudelle, ja jos et maksa takaisin lainaa, he voivat myydä tämän omaisuuden lainan takaisinmaksamiseksi.
Vakuudettomat: Pankki luottaa lainan palauttamiseen yksinomaan tuloihinne.
Yleinen vakuutetut henkilökohtaiset lainat ovat autolaina, jonka vakuuttavat ostamasi auto. Koska autolainat ovat niin tärkeä tuote monille australialaisille ja heillä on usein erilaiset ehdot kuin muille henkilökohtaisille lainoille, vertaamme autolainoja erikseen verkkosivuillamme.

Yksi tyyppi vakuudettomista henkilökohtaisista lainoista on henkilökohtainen tililimiitti, jonka avulla voit pitää menot luottorajassa, kun olet käyttänyt säästö- tai transaktiotilisi koko saldon. Korkoa veloitetaan tilinylityksestä. Kun tililimiitti on käytössä, luottorajan ylläpitämiseksi veloitetaan yleensä kuukausimaksu; mutta kun tililimiitti ei ole käytössä, veloitetaan vain normaalit säästö- tai pankkitilisi maksut.

Henkilökohtaisia lainoja ei voida käyttää kiinteistöjen (ks. Asuntolainat), liiketoiminnan (ks. Yrityslainat), osakemarkkinasijoitusten (ks. Lainalainat), maksamattomien erääntyneiden laskujen ja sakkojen rahoittamiseen tai tuomioistuimen määräämiin vahingonkorvauksiin.

Kuinka verrata Pikavippi luottotiedottomalle

henkilökohtaisia lainoja
Henkilökohtaisesta lainasta etsittäviä asioita ovat:

Korot Pikavippi luottotiedottomalle

Joustavuus lisä- ja kertasuoritusten takaisinmaksujen suhteen
Maksut ja maksut
Asiakaspalvelu
Lyhyt laina-aika
Onneksi CANSTAR voi auttaa sinua vertailemaan kaikkia näitä ominaisuuksia ja enemmän, kun vertaat henkilökohtaisia lainoja verkkosivustomme avulla.

Kuinka Canstar vertaa henkilölainoja
Canstar vertaa henkilökohtaisia lainoja käyttämällä ainutlaatuista, hienostunutta tähdenluokitusmenetelmää, jossa tarkastellaan sekä hintaa että ominaisuuksia. Tulokset esitetään kuluttajaystävällisessä 5 tähden konseptissa, jossa 5 tähden arvostelu tarkoittaa, että tuotteella on erinomainen arvo.

Canstar vertaa myös henkilökohtaisten lainojen lisäominaisuuksia, kuten:

Lainaehdot

  • Lainavakuutus
  • Vakuus- ja
  • talletusvaatimukset
  • Takaisinmaksuvaihtoehdot
  • Kytkentätilat
  • Hakemusprosessi
  • Lue koko
  • henkilökohtaisten lainojen tähtiarvosteluraportti saadaksesi lisätietoja.

Voit vertailla henkilökohtaisia lainatuotteita omien tarpeidesi perusteella käyttämällä tämän sivun yläreunassa olevaa vertailunvalitsinta.

Henkilökohtaisten lainojen sanasto
Huomaa, että nämä ovat yleinen selitys henkilökohtaisiin lainoihin käytettyjen termien merkityksestä.

Lainaehtojen sanamuoto voi käyttää erilaisia ​​lauseita tai ehtoja, ja sinun tulee lukea kyseisen lainan ehdot, jotta ymmärrät lainan ominaisuudet ja kustannukset. Et voi luottaa näihin ehtoihin ostoihin, joita voit ostaa.

Katso tuoteilmoitus (PDS) ja Canstarin Financial Services and Credit Guide (FSCG).

Mikä on tilinhoitomaksu tai jatkuva maksu?

Tilinhoitomaksu tai juokseva maksu on kuukausittainen kirjanpitomaksu, jonka lainanantaja veloittaa auttamaan kattamaan luottorajan ylläpitämisen hallintokulut. Vaihtoehtoisesti sinulta voidaan veloittaa vuosimaksu jatkuvan tilinpitomaksun sijaan.

Mikä on mainostettu hinta?

Mainostettu korko on laitosten ilmoittama korko, joka ei sisällä palkkioita, alennuksia ja erikoistarjouksia.

Pikavippi luottotiedottomalle Mikä on konkurssi?

Konkurssi on, kun jonkun velkaongelmat muuttuvat niin vakaviksi, että he eivät pysty maksamaan olemassa olevia velkojaan ja laskujaan. Kun tämä tapahtuu, he voivat hakea tuomioistuimessa konkurssiin julistamista, ja kaikki saamansa varat tai säästöt voidaan käyttää velkojensa maksamiseen. Yleensä vuoden kuluttua henkilö vapautetaan konkurssista, mutta sillä on silti kielteinen vaikutus heidän luottoluokitukseensa ja saattaa estää heitä saamasta luottoa tulevaisuudessa.

Mikä on käteis ennakko?

Käteisennakko on silloin, kun nostat käteistä luottorajalta, kuten henkilökohtaiselta lainalta. Yleensä aiheutuu lisämaksuja tai korkeampi korko.

Mikä on vertailutaso?

Vertailuaste on korko, joka edustaa lainan vuotuisia kokonaiskustannuksia yhtenä luvuna, mukaan lukien korko, maksut ja suurin osa juoksevista ja ennakkomaksuista. Canstar-verkkosivustolla kaikki henkilökohtaisten lainojen vertailutasot perustuvat 10 000 dollarin lainaan 3 vuodessa.

Mikä on kulutuslainan velka?

Kulutuslainavelka on velka henkilökohtaisille lainoille asioista, jotka joko käytetään kokonaan heti tai joiden arvo on alentunut ostohetkestä lukien, mukaan lukien vapaapäivät, ostokset, kosmeettinen kirurgia, huonekalut, kalusteet ja muut tavarat ja palvelut.

Mikä on luottotiedot tai luottohistoria?

Luottoraportti tai luottotiedot on luottolaitoksen raportti, joka sisältää aiemman laina- ja laskujen historian. Pankit, lainanantajat, luotonantajat ja rahoituslaitokset käyttävät tätä raporttia selvittääkseen kuinka todennäköisesti maksat tulevaisuuden velan ja pitäisikö heidän lainata rahaa sinulle. Tutustu tähän, mitä sisältyy luottotietoihisi.

Mikä on luottotulos tai luottoluokitus?

Luottopiste tai luottoluokitus on numeerinen pistemäärä, joka edustaa yksilön tai yrityksen luottokelpoisuutta perustuen heidän aikaisempaan laina- ja takaisinmaksuhistoriaan. Täältä löydät lisätietoja siitä, kuinka voit tarkistaa luottopisteesi.

Mikä on velan vakauttaminen tai konsolidointilaina?
Velkojen konsolidointi tai konsolidointilaina on, kun otat yhden lainan useiden muiden velkojen (esimerkiksi muiden lainojen tai luottokorttien) maksamiseksi. Tämä tehdään usein alhaisemman koron turvaamiseksi, kiinteän koron turvaamiseksi tai kätevyyden vuoksi maksaa vain yksi kuukausittainen takaisinmaksu useiden lainojen ja luottokorttien kuukausimaksujen sijasta. Opi vahvistamaan velka täältä.

Mitä tarkoittaa oletus?

Maksukyvyttömyys on, kun kortinhaltija ei täytä velvollisuuttaan suorittaa lainalle vähimmäisvaatimus. Oletusarvot ovat vakava musta merkki luottotiedotteessa ja vaikuttavat negatiivisesti luottoluokitukseen.

Mikä on nosto?

Luoton nosto tapahtuu, kun lainanantaja “nostaa” lainan varoistaan ​​pankkitilillesi ja käytät rahaa. Korko alkaa yleensä veloittaa siitä päivästä, kun lainavarojasi nostetaan pankkitilillesi.

Mikä on kiinteä korko?

Kiinteä korko pysyy samana koko lainan ajan.

Mikä on laina-aika?

Laina-aika on laina-aika, joka yleensä tarkoittaa sitä aikaa, jonka lainanottajan on maksettava takaisin laina. Tämä eroaa lainaehdoista, jotka ovat täydellinen luettelo lainanantajan ehdoista, jotka koskevat lainan tarjoamista, mukaan lukien korko, palkkiot ja lainat sekä laina-aika.

Mikä on Redraw?

Uudelleenarviointi on lainaominaisuus, jossa lainanottaja voi nostaa jo maksamansa varat, jos he ovat suorittaneet ylimääräisiä takaisinmaksuja vaaditun vähimmäismaksun lisäksi. Uudelleen piirtämisominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa lainoissa.

Mikä on vakuudellinen laina?

Vakuudellinen laina on laina, jolla on vakuus (vakuus), kuten kiinteistö, jonka yritys omistaa (kaupallisesti vakuutettu) tai koti, jossa yrityksen omistaja asuu (asuinpaikka vakuutena).

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on laina, joka saadaan ilman vakuutta (vakuutta).

Mikä on muuttuva korko?

Muuttuva korko on korko, joka vaihtelee ajan myötä RBA: n kassakurssin ja lainanantajan liiketoiminnan perusteella