Koroton pikavippi (ilmainenensilaina)

Kuinka saada koroton pikavippi: halpa ja ilmainen lainanotto.

Täysin verkossa

Ei turhia, ei paperityötä. Saat jopa 50 000 dollaria minuutissa

 

Nopea ja helppo

Kokemus on yksinkertainen, verkossa ja nopea

 

yli 70 lainanantajaa tietokannassamme

mikä helpottaa sinun tarpeisiisi sopivan lainan löytämistä.

0 M+
Minimum suspncta februarii. Donec quis Metenda hac modo quas.
0 +
Necessaria credit aut tot at hac imponere ab stanie nibh.
0 +
Eos bonarum longas vacans iis ut rem praedam vivamus minim.

Koroton pikavippi ilman korkoa

Kuinka saada koroton laina: halpa ja ilmainen lainanotto

Vaikka korotonta henkilökohtaista lainaa ei ole, on mahdollista lainata rahaa maksamatta mitään korkoa. Tässä on viisi halpaa tai ilmaista tapaa lainata.
Markkinoilla on useita todella korottomia lainoja, joiden avulla voit lainata rahaa halvalla tai yksinkertaisesti pitää olemassa olevat velat kurissa.

Korostamme erilaisia tapoja, joilla voit saada korottomia luottoja.

Mutta varoitetaan, kaikki eivät ole todella ilmaisia, koska niihin saattaa liittyä piilotettuja maksuja.

Hämmentynyt? Selitämme enemmän, kun käymme läpi jokaisen vaihtoehdon, hahmotellen kaikki mahdolliset sudenkuopat, joita kannattaa varoa, joten “ilmainen” lainasi ei vie sinut syvemmälle taloudellisiin vaikeuksiin.

Muuten, jos olet vertaillut henkilökohtaisia lainoja verkossa, et löydä näitä vaihtoehtoja.

Tämä johtuu siitä, että palveluntarjoajat eivät nimeä niitä lainoiksi ollenkaan!

Jos olet ollut velkaa jo pitkään tai olet menossa pidemmälle punaisella, olemme koonneet oppaan velasta pääsemiseksi ja käytettävissä olevan avun.

Viimeisenä vaihtoehtona nämä vaihtoehdot sopivat todella vain pieniin tai kohtuullisiin summiin: jos sinun on lainattava tuhansia puntaa, korkoa veloittava henkilökohtainen laina voi olla paras veto.

 

1. Koroton luottolimiitti

Hyvä: luotettava, todella maksuton luotto aina kun tarvitset sitä.

Pieni määrä käyttötilejä tarjoaa tällä hetkellä 0%: n korollisen luottolimiittisopimuksen, vaikka ne voitaisiin pian ottaa käyttöön uusien lainakulujen luottolimiittisääntöjen vuoksi.

Kuinka paljon voin lainata? Tämä riippuu valitsemastasi tilistä ja henkilökohtaisista olosuhteista, mutta puhumme yleensä pienistä summista.

Esimerkiksi Nationwide antaa järjestetylle ylitysluonnolle jopa 1200 puntaa sen FlexDirect-tilille, joka ei veloita korkoa eikä maksuja ensimmäisten 12 kuukauden ajalta (39,9% EAR sen jälkeen).

Muista, että tarjoamasi koroton tililuoton koko riippuu myös luottoluokituksesta.

Kuinka kauan käteinen on koroton? Tämä riippuu tilistä, mutta 0-prosenttisen tililuoton ottaminen ei todellakaan ole pitkäaikainen lainausratkaisu.

Ellet ole opiskelija, useimmat vaihtotilit antavat sinulle korottoman tilinylityksen vain muutaman kuukauden tai jopa vuoden ajan.

Tämän jälkeen sinulta veloitetaan jäljellä olevan negatiivisen saldon korko, joten sinun on varmistettava, että olet maksanut velkasi 0 prosentin jaksossa.

Mihin varoa: Vaikka Financial Conduct Authority (FCA) on korvannut hyväksytyt ja luvattomat kustannukset yhdellä vakiokorkolla, useat pankit ovat nostaneet tilinylityskorot jopa 40 prosenttiin.

Vaikka jotkut pankit ovat päättäneet olla toteuttamatta näitä vaelluksia COVID-19-pandemian takia, tämä on vain väliaikaista.

Saat lisätietoja siitä, mitä muuttuu, oppaastamme, jolla kerrotaan parhaista vaihtotileistä niille, jotka käyttävät liikaa.

 

2. 0% uusi ostokortti

Hyvä: yksittäisiin suuriin ostoksiin

Toinen tärkein tapa saada täysin ‘ilmainen’ laina on ottaa luottokortti, joka veloittaa 0% korkoa uusista ostoista.

Kuinka paljon voin lainata? Luottokortti ilmoittaa normaalisti luottorajan enimmäismäärän ennen hakemista. Tarjoamasi luottoraja voi olla paljon pienempi, ja (samanlainen kuin tililimiitti), riippuu henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi.

Kuinka kauan rahat ovat korottomia? Tämä riippuu luottokortista. Tällä hetkellä tarjoajat tarjoavat jopa 26 kuukautta korottomia uusia ostoksia, mutta korkeimmat hinnat voivat muuttua säännöllisesti. Voit tarkistaa suosituimmat 0%: n luottokortit täältä.

Mitä varoa: Kun 0%: n kauppa päättyy, sinulta veloitetaan yleensä erittäin korkea korko jäljellä olevasta saldostasi (yleensä noin 20%: n todellinen vuosikorko) – joten on tärkeää, että tyhjennät saldosi ennen kuin tämä tapahtuu.

Jos saldosi on vielä jäljellä, kun 0%: n kauppa päättyy, voit yrittää ottaa 0%: n saldonsiirtokortin (lisätietoja seuraavassa osassa) ja siirtää jäljellä oleva velka siihen.

Sinun on myös varmistettava ehdottomasti, että suoritat minimimaksut kuukausittain (ja enemmän, jos sinulla on siihen varaa).

Jos olet myöhässä tai olet maksamatta, saatat joutua maksamaan maksun, ja 0%: n kauppa todennäköisesti piilotetaan sinulta.

Lopuksi on huomattava, että pisin 0%: n ostokortti varataan yleensä niille, joilla on paras luottoluokitus.

 

3. Pikavippi koroton 0% saldonsiirtokortti

Hyvä: luottokorttivelan vakauttamiseen ja maksamiseen

Jos maksat jo luottokorttivelan korkoa, voit muuttaa sen korottomaksi lainaksi siirtämällä sen luottokortille, joka tarjoaa 0% saldosiirroista.

Kuinka paljon voin lainata? Samanlainen kuin 0%: n uusi ostokortti, 0%: n saldonsiirtokortti ilmoittaa normaalisti sen enimmäisluottorajan ennen hakemista.

Tarjouksen luottoraja riippuu suurelta osin luottoluokituksestasi, joten älä automaattisesti oleta, että saat enimmäissumman.

Kuinka kauan käteinen on koroton? Jälleen tämä riippuu valitsemastasi kortista, mutta näiden korttien kanssa on tärkeää, että keskityt maksuihin ja 0% -ikkunaan päättääksesi, mikä on sinulle parasta.

Vaikka TSB tarjoaa pisimmän, jopa 29 kuukauden saldonsiirtojakson (kirjoitushetkellä), se veloittaa huomattavan 2,95 prosentin maksun.

Jos olet valmis uhraamaan neljä kuukautta korottomassa jaksossa, HSBC: n Balance Transfer -luottokortti tarjoaa pienemmän 1,5%: n maksun.

Saat parhaat ostot lukemalla oppaamme parhaista 0% saldonsiirto-luottokorteista.

Mitä varoa: Vaikka eliminoit väliaikaisesti velkasi korkomaksut, suurin osa näistä korteista ei ole täysin ilmaisia.

Suurin osa saldosiirtokortteista veloittaa noin 3% kokonaisvelkastasi siirtomaksut rahasi siirtämiseksi niihin (vaikka saatavilla on joitain todella maksuttomia saldonsiirtokortteja).

Jos olet valmis valitsemaan hieman pienemmän 0%: n ikkunan, voit valita yhden harvoista todella maksuttomista saldonsiirtotarjouksista.

NatWest / RBS tarjoaa myös luottokortin, jolla on pisin maksuton saldonsiirtojakso 20 kuukaudessa, mutta tämä on avoinna vain nykyisille asiakkaille, joten se ei ole käytännöllinen vaihtoehto useimmille.

Jos olet innokas, MoneySavingExpert ehdottaa käteis ISA: n avaamista jommallakummalle pankille (tallettaen 1 puntaa) pätevöitymiseen – mutta sinun on ensin varmistettava, että Cash ISA ja luottokortti sopivat sinulle.

Santander Everyday -luottokortti tarjoaa myös yhden pisimmistä maksuttomista saldonsiirtojaksoista 18 kuukaudessa.

Toisin kuin muut markkinoilla olevat saldonsiirtokortit, sinua ei veloiteta siirroista koko 18 kuukauden jakson aikana (toiset veloittavat maksun, jos et vaihda velkaa kortin saamisen ensimmäisten kuukausien aikana).

Viimeisenä asiana, muista, että jos et onnistu poistamaan velkaa 0 prosentin jakson aikana, satutat suurilla korkomaksuilla.

Hinnat palautuvat tyypillisesti 18%: sta 22%: iin huhtikuussa – mutta on olemassa paljon kauhutarinoita siitä, että ihmisiltä veloitetaan jopa 30%: n tai jopa enemmän!

Ja jälleen, varmista, että suoritat (ainakin) vähimmäismaksut joka kuukausi.

Muuten saatat päätyä sakkoon ja kova korko, että suuri saldo!

 

4. 0%: n rahansiirtokortti

Hyvä: tilinylitysvelkojen vakauttamiseen ja maksamiseen

Jos sinulla on kallis ylitys, jonka haluat maksaa, voit tyhjentää sen 0% rahansiirtokortilla.

Kuinka paljon voin lainata? Tämä riippuu jälleen taloudellisesta tilanteestasi.

Kuinka kauan käteinen on koroton? Ylin rahansiirtokortti kirjoituksen ajankohtana on MBNA Long 0% Money Transfer -luottokortti, jolla on 0% korko rahansiirroista enintään 18 kuukauden ajan. Kortilla on 2,99% rahansiirtomaksu.

Mitä varoa: Kuten saldosiirroissa, rahansiirtokorteissa on ennakkomaksu 0%: n koron varmistamiseksi. Tämä vaihtelee valitsemasi kortin mukaan, mutta ne ovat yleensä korkeammat kuin saldonsiirtomaksut ja voivat olla jopa 4% lainasummasta.

Ainoa todellinen ero saldonsiirron ja rahansiirtokorttien välillä on, että viimeksi mainittujen kanssa siirrät rahaa luottokortilta pankkitilille (joten sinulla on rahaa käytettäväksi haluamallasi tavalla) sen sijaan, että siirrät velkaa yhdestä luotosta kortin toiselle.

 

5. PayPal-luotto

Hyvä: välitön luottojen saanti

 

Jos tarvitset rahaa tänään, PayPal-luotto voi olla hyvä veto.

 

Vietät yli 99 puntaa kerralla PayPal-saldolla ja saat automaattisesti 0% koron ostoksesta neljän kuukauden ajan. Voit käyttää tätä tarjousta uudelleen jokaisen yli 99 £ ostoksen yhteydessä.

 

On tärkeää maksaa velkasi tänä aikana, koska tavallinen korko voi olla kallista. Se ei ole myöskään niille, joilla on huono luottoluokitus – olemme sisällyttäneet vaihtoehtoja oppaasemme.

 

Pitkäkestoisemmat, edulliset ratkaisut

Kuten näette, kaikki nämä ovat suhteellisen lyhytaikaisia lainaratkaisuja.

 

Jos tarvitset matalan koron takaisinmaksuohjelman, joka kestää pidempään, matalan koron luottokortti voi olla parempi ratkaisu sinulle.

 

Vaihtoehtoisesti, jos haluat lainata suuremman rahasumman, saatat saada matalan koron henkilökohtaisen lainan.

 

Ja jälleen kerran, jos lainat enemmän rahaa maksamaan olemassa olevat velat, saattaa olla aika etsiä apua velkojesi suhteen